En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu makalemızda;

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yanı keşik, yangın bapları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri gibi öbür yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı düzen otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları camlı olabilir.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak derunin tıklayın.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir öbür şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Yangın Kapısı Başkaca emin tahliye karınin merdiven çokliği 80 cm'den az olmamalıdır. Kocalik 80 cm'den az ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan kabil.

Bu kapılar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık Yangın Merdiveni Kapısı belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin sondaj geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür bapların en yüce avantajı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Binaların yangından korunması ile ilişkin ele alınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği de iz kızılır.

Report this wiki page